Fabrikant sinds 1985

Rewah in het nieuw !

Als fabrikant sinds 1985, is Rewah steeds op zoek naar nieuwe idee├źn en innovatieve oplossingen. In 2018 is de fabriek uitgebreid en is er een volledig nieuw magazijn bij gebouwd, wat heeft gezorgd voor 50% extra oppervlakte. Maar hier stopt het niet. Rewah heeft grote plannen voor de toekomst. Het is dan ook hoog tijd om het bedrijf zelf in een nieuw jasje te steken.

Rewah_logo

Nieuw logo

De aanzet was al in 2018 gegeven, met het nieuwe Estetik binnenverf gamma dat een logo update kreeg. Nu breiden we dit logo uit. U kan het al spotten op de brochures en catalogi, maar ook de productverpakkingen worden voorzien van nieuwe etiketten.

Nieuwe website

We hebben dan van de gelegenheid gebruik gemaakt om de website ook helemaal te vernieuwen. U vindt er de vertrouwde productgamma’s Waterdichting, Gevelrestauratie, Dakrenovatie, Paint, Betonherstel en Industrie. Nieuw dit jaar is ons gamma Tools: daar vindt u allerhande materiaal om metingen uit te voeren zoals zoutstrips, vochtmeters, karstenpijpjes. Ook de verschillende kleurenwaaiers van Rewah zijn verkrijgbaar. En aangezien sommige producten met speciale apparatuur moeten verwerkt worden, zoals spuitpistolen en pompen, heeft Rewah die toestellen aan het gamma toegevoegd.

Nieuwe voorgevel

Wie zegt nieuw logo, zegt nieuwe gevel. Ook dat staat op de planning voor 2020. Onze gevel krijgt een nieuwe bekleding met, jawel, lichtreclame! De werken zouden in de lente moeten beginnen, en na het bouwverlof zal de installatie klaar zijn. Kan u niet wachten om te weten hoe de gevel er zal uitzien? U kunt nu al een voorsmaakje krijgen op de foto van het ontwerp hieronder. Mooi, niet?

Over Rewah_Carrousel_gebouw
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie