Fabrikant sinds 1985
Rewah

Introductie

In de sector van de restauratie, de waterdichting en de betonbouw is Rewah een gevestigde waarde. De klanten kunnen niet alleen kiezen uit een volledig en marktgericht productenpakket, maar ook rekenen op een gedegen technische ondersteuning. De naam Rewah staat, sinds haar oprichting in 1985, voor professionalisme, kwaliteit en service. Het onderling overleg tussen de technische adviseurs en het onderzoekslabo resulteert in een innovatief en actueel productengamma. De producten van eigen fabricaat zijn goed voor 75% van de omzet. Daarnaast importeert Rewah diverse aanvullende specialiteiten.

Rewah verkoopt geen producten, maar oplossingen!

Het labo van Rewah is het overkoepelend orgaan van de productieafdeling. Een team van onderzoekers werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe en specifieke oplossingen, op maat van de klant. Bovendien controleert het labo dagelijks de grondstoffen, het productieproces en de kwaliteit van de afgewerkte goederen. De productieafdeling is opgesplitst in vier eenheden die elk met specifieke mengmachines werken. Daardoor is Rewah in staat om de meest uiteenlopende eindproducten aan te bieden: van dunvloeibare over dikvloeibare en pasteuze producten tot poedermengsels. Het totale machinepark en de fabriekshallen zijn modern en conform de wetgeving rond uitbating, milieu en arbeidsreglementering.combinatie met de ondersteuning van het eigen labo van scheikunde-ingenieurs, zorgt ervoor dat we technische ondersteuning kunnen geven van het allerhoogste niveau.

Onze producten

Rewah levert producten voor restauratie, waterdichting en betonbouw in de breedste zin van het woord. Het bedrijf biedt een totaaloplossing met eigen producten en een selectie van topmerken uit de branche. U kan bij Rewah terecht voor oplossingen rond:

  • reiniging en restauratie van bouwwerken en monumenten
  • algemene waterdichting en waterbeheersing
  • hulpstoffen voor mortel en beton
  • verwijderen van mos en renovatie van daken
  • verven voor binnen- en buitenbouw
  • technieken voor decoratie
  • mortels voor opvulling en verankering
  • betonrenovatie met diverse specialiteiten
  • vloeren in cement en kunsthars
  • staalvezels voor betonconstructies …

Troeven

De kwaliteit van de producten wordt bij Rewah gestaafd met diverse goedkeuringen en testrapporten van organisaties zoals ATG – Butgb, WTCB, KIK, KUL, BENOR,… Rewah respecteert tevens alle normen op het vlak van de uitbating, de veiligheid, het milieu en de afvalverwerking. Het bedrijf werkt conform de reglementering van VLAREM, ARAB en is aangesloten bij VAL-I-PAC. Een gemotiveerd en grondig opgeleid verkoopteam wordt ondersteund door een eigen labo en ervaren techniekers. Samen staan zij garant voor een bron van kennis en ervaring die volledig ten dienste staat van de klant. Verder is Rewah lid van beroepsverenigingen zoals WTA, ICOMOS en WTCB. Het bedrijf zetelt ook in diverse werkgroepen, samengesteld door officiële instanties, met als doel de productkwaliteit te optimaliseren.

Over Rewah_Carrousel_gebouw

Vandaag

Door onder meer de overname van kleine, gespecialiseerde bedrijven is Rewah er in geslaagd een kwalitatief productenpakket samen te stellen. Het bedrijf beheerst daardoor alle kennis tot in de kleinste details. Het succes van Rewah vindt niet alleen haar oorsprong in de kwaliteit maar ook in de consequente en professionele aanpak van alle medewerkers. In het moederbedrijf te Zandhoven zijn momenteel 32 mensen tewerkgesteld. Daarnaast heeft Rewah een aantal vaste afzetpunten op de wereldmarkt.

Toekomst

Op de sterke fundamenten van knowhow en ervaring, heeft Rewah een “thuis” gebouwd voor vakmensen. Het bedrijf wil vandaag de evolutie in de sector op de voet volgen en werkt nu reeds verder aan de kennis van morgen. Rewah blijft haar filosofie “sant in eigen land” trouw maar durft ook letterlijk en figuurlijk door de grenzen heen te breken. Kwaliteit en service zijn vaste waarden en een prioriteit voor de toekomst.

 

Wil je meer weten over de visie en de waarden van Rewah? Ontdek ze hier

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie